Rabo Clubsupport actie: Stem op De Oude Bogten!

3 september 2023

Rabo Club Support  -stem op De Oude Bogten!
Ook dit jaar doen we weer mee aan de Rabo Clubsupport actie. De Rabobank verdeelt ieder jaar een geldbedrag onder de deelnemende verenigingen en stichtingen met een maatschappelijk doel. Ons spaardoel – je raadt het al–  is ook dit jaar het verduurzamen van ons clubhuis. De leden van de Rabobank bepalen door te stemmen, welke verenigingen en stichtingen een financiële bijdrage krijgen en hoeveel.

Ben je lid van de Rabobank? Dan krijg je automatisch bericht van je Rabobank. Stemmen kan van 4 tot en met 26 september via de RaboApp of Rabo Online Bankieren. Hiervoor is geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers vind je onder de knop Rabo Club Support. Als je inlogt vind je deze knop via <Service> en vervolgens bij <Lidmaatschap>.
Je kunt ook je familie/kennissen/buren vragen dit te doen, want hoe meer stemmen des te groter het sponsorbedrag voor De Oude Bogten!

Wel lid maar niet digitaal actief? Ook dan kun je stemmen. Vraag via de klantenservice van Rabobank (tel. 088-722 6600) je stemcode aan. Stemmen moet dan wel via de website maar kan dan bijv. met behulp van een familielid.

Volkstuinvereniging

Heuveleindseweg 15
5684 NC BEST
Bank: NL58 RABO 0320 3373 40

© 2023 Volkstuinvereniging De Oude Bogten
Website realisatie: René Kreijveld